U zoekt een bedrijfspand in Rotterdam.

Wij zijn uw partner in het vinden van het

juiste bedrijfspand voor uw onderneming

wij zoeken vinden bedrijfsruimte voor ondernemers

bedrijfspand Rotterdam.

Wij zijn uw partner in het vinden van het juiste bedrijfspand voor uw onderneming in Rotterdam 

Speciaal voor uw bedrijf gaan wij de markt op om een nieuwe locatie te vinden.

Onze aanpak is uniek, omdat we geen standaardportefeuille met panden in verhuur of verkoop hebben. We richten ons volledig op het zoeken van panden voor onze opdrachtgevers.

Met behulp van bekende kanalen, onze uitgebreide relatienetwerken en alternatieve informatiebronnen gaan we grondig te werk. Bovendien schuwen we niet om actief de straat op te gaan, op zoek naar het perfecte object voor uw bedrijf.

Ons ultieme doel is om de ideale locatie voor uw onderneming te vinden!


"Ik kreeg panden aangeboden die nog niet op de markt waren"

null

De nieuw plek in Rotterdam voor uw onderneming

Bent u op zoek naar een geschikte ruimte in Rotterdam?

Een locatie die perfect is voor uw bedrijf, een ideale omgeving om te groeien, en dat alles tegen de beste prijs met een solide overeenkomst?

Klinkt dit bijna te mooi om waar te zijn?


Wij staan voor u klaar om dit te realiseren. Ons kantoor richt zich volledig, op het voor ondernemers, vinden en aanhuren van de juiste locatie. 

Rotterdam vormt onze thuisbasis, hier zijn we geboren, hebben we onze jeugd doorgebracht, wonen we en werken we nog steeds met veel plezier.


Deze verbondenheid met de stad zorgt er voor dat we precies weten waar die ene perfecte locatie voor uw onderneming te vinden is.  


" Wouter wees mij op panden waarvan ik niet wist dat mijn bedrijf daar goed paste" 
Mijn naam is Wouter Ros en samen met Johan Ros hebben wij meer dan 40 jaar ervaring in de vastgoedsector. Ons bedrijf is er om MKB-ondernemers, huurders en eigenaar-gebruikers van bedrijfspanden, winkels en kantoorruimtes te ondersteunen.

We begrijpen dat het runnen van een succesvolle onderneming hard werken is. Daarom weten we dat het hebben van het beste pand op de juiste locatie een bijdrage kan leveren aan dat succes. Wij staan klaar om u te helpen bij het vinden van het ideale pand dat past bij uw onderneming en doelstellingen.
Mijn naam is Wouter Ros en samen met Johan Ros hebben wij meer dan 40 jaar ervaring in de vastgoedsector. Ons bedrijf is er om MKB-ondernemers, huurders en eigenaar-gebruikers van bedrijfspanden, winkels en kantoorruimtes te ondersteunen.

We begrijpen dat het runnen van een succesvolle onderneming hard werken is. Daarom weten we dat het hebben van het beste pand op de juiste locatie een bijdrage kan leveren aan dat succes. Wij staan klaar om u te helpen bij het vinden van het ideale pand dat past bij uw onderneming en doelstellingen.

" Ik had het gevoel sterker te staan in de onderhandelingen" 

wij bieden u diensten op het gebied van:

Wij zoeken je nieuwe bedrijfspand

Expansie

wij onderhandelen je huurovereenkomst uit

Aanhuur / aankoop

Huur  Herziening

wij onderhandelen je huurovereenkomst uit

Vastgoedadvies

Een greep uit onze resultaten 

Ervaringen van onze klanten

“Tijdens de aanschaf van een bedrijfspand voor onze stichting ben ik door een wederzijds bevriende makelaar in contact gebracht met Johan Ros. Het aankopen van dit pand bleek een weg met veel hobbels en kuilen maar met de ondersteuning van Johan hebben wij als stichting onze droom kunnen verwezenlijken. Het is heel fijn om iemand met zoveel kennis en ervaring naast je te hebben staan als je droom binnen handbereik ligt maar je zelf geen grip op de situatie krijgt.”
Ros adviseur bedrijfshuisvesting
Dhr. Laakes - Stichting Stunt
"Johan Ros - Adviseur Onroerend Goed heeft ons perfect geholpen met het zoeken naar een nieuwe locatie in Rotterdam voor onze winkel. Na de juiste locatie gevonden te hebben heeft hij ons ook perfect begeleid tot het moment van sleuteloverdracht en had voor iedere vraag een gepast antwoord. Mochten wij ooit weer een nieuwe locatie nodig hebben dan bellen wij direct weer Johan Ros.Ros adviseur bedrijfshuisvesting review
Dhr. Potharst - Cameranu.nl Rotterdam BV
"Johan is zeer ervaren en kent de onroerend goed wereld net zo goed als zijn eigen broekzak. Daarnaast ook een prettige man om mee samen te werken: betrouwbaar en betrokken. Met zijn hulp hebben we de aanhuur van ons nieuwe kantoor tot in de kleinste details goed kunnen regelen!"


Dhr. v. Stiphout-MKB-Brandstof
Rotterdamse aankoop bedrijfsmakelaar

 Bij ons krijgt u gegarandeerd:

 • Iemand die echt voor u gaat zoeken
 • Persoonlijk contact.                                                                              
 • 40 jaar aan ervaring.                                                                              
 • Een sparringpartner.                                                                            
 • Een breed specialistennetwerk.                       
 • Actuele vastgoedkennis.
 • Contractkennis.
 • De scherpste prijs.                                        
 • Tijd. Zodat u zich kunt blijven focussen op uw onderneming.       

Bij ons krijgt u gegarandeerd: 


 • Iemand die echt voor u gaat zoeken
 • Persoonlijk contact.                                                                              
 • 40 jaar aan ervaring.                                                                              
 • Een sparringpartner.                                                                            
 • Een breed specialistennetwerk.                       
 • Actuele vastgoedkennis.
 • Contractkennis.
 • De scherpste prijs.                                        
 • Tijd. Zodat u zich kunt blijven focussen op uw onderneming.  
" Door de kennis van Ros vastgoed tekende ik met vertrouwen de huurovereenkomst" 

Hulp bij de zoektocht

Als u op zoek bent naar een nieuw pand voor uw onderneming, maar niet weet waar te beginnen of simpelweg te druk bent met uw bedrijf om zelf te zoeken, dan staan wij klaar om te helpen. Wij kunnen de zoektocht voor u leiden en zelfs de volledige zoektocht van u overnemen.

Onze zoektocht bestaat uit de volgende stappen:

Stap 1 - Huisvestingsanalyse:

We starten met een grondig gesprek waarin we alle essentiële vragen stellen op basis van onze jarenlange ervaring. We kijken naar uw dromen, visies, het type onderneming dat u heeft en wie uw klanten zijn of moeten zijn. Praktische zaken zoals benodigde ruimte, het aantal werknemers, bereikbaarheid, en risico's worden eveneens in acht genomen. Na dit gesprek ontvangt u een uitgebreid verslag waarin concreet wordt beschreven welk pand uw onderneming nodig heeft, inclusief het aantal benodigde vierkante meters, gewenste werkplekken, geschikte locatie, de gewenste uitstraling, aandachtspunten omtrent bereikbaarheid, bestemmingsplannen, energie-labels en andere specifieke aspecten die op uw onderneming van toepassing zijn. Deze analyse maakt de zoektocht naar het ideale bedrijfspand een stuk makkelijker.


Stap 2 - Zoeken:

We gaan op zoek naar een geschikt pand. Natuurlijk mag u mee zoeken, maar wij speuren de markt af op zoek naar het meest ideale pand.

Wat doen wij in de zoektocht:

 • We zoeken op bekende internetkanalen.
 • We zetten uw zoekvraag uit binnen ons uitgebreide netwerk.
 • We gaan zelf actief op locatie zoeken.


Stap 3 - Quickscan:

Zodra we een mogelijk geschikt pand vinden, maken we een quickscan van het pand waarin we onder andere kijken naar:

 • Past het pand in de toekomst van uw onderneming?
 • Is er toestemming (nodig) om daar uw onderneming te vestigen?
 • Wat zijn de naastgelegen bedrijven en kan dit van invloed zijn op bijvoorbeeld een veilige uitvoering van uw onderneming?
 • Hoe zit het met de bereikbaarheid van het pand?
 • Is de vraagprijs marktconform?
 • Andere mogelijke vragen die speciaal voor uw onderneming van belang zijn.


Stap 4 - Onderzoek van het pand:

Samen bezoeken we het pand en bekijken we het grondig. Indien nodig voeren we een bouwkundig onderzoek uit en doen we eigen onderzoek naar de gebruiksmogelijkheden.

Stap 5 - Onderhandelingen:

Als het pand door alle voorgaande stappen positief is beoordeeld en u ervoor wilt gaan, voeren wij namens u de onderhandelingen met de verhuurder of verkoper. We streven naar de scherpste prijs en de beste voorwaarden.


Stap 6 - Koop- of huurovereenkomst:

Zodra er overeenstemming is bereikt, zorgen wij ervoor dat alle afspraken op de juiste manier in de overeenkomst worden opgenomen. Bij de oplevering van het nieuwe pand zullen we met u meelopen om te controleren of alle afspraken op de juiste manier worden nagekomen.


Bij ons staat uw tevredenheid voorop en we streven ernaar om u de perfecte locatie voor uw onderneming te bezorgen. Laat ons u helpen de zoektocht naar uw ideale bedrijfspand een succes te maken!

De zoektocht 
stappenplan nieuw bedrijfspand

 

 

61 jaar Ros Vastgoedadviseurs


In 1960 begon Arie Ros zijn makelaarskantoor in Maassluis. Hij bracht als eerste makelaar een folder uit, met daarin al zijn beschikbare woningen. En hij schreef een boek over alle opvallende anekdotes uit zijn werkzaam bestaan.

Al gauw stapte zoon Johan mee in het bedrijf . In 1980 ging hij zelfstandig verder en richtte zich vooral op bedrijfshuisvesting en onteigeningszaken. Tot op de dag van vandaag is hij daarin nog steeds actief en heeft zijn zaken uitgebreid als vastgoedmediator. 

Nu stapt zoon Wouter mee het vak in. Hij start met het adviseren en begeleiden van ondernemers bij het zoeken, aanhuren en aankopen van nieuwe bedrijfspanden. En daarmee is hij de derde generatie vastgoedadviseurs in lijn.  

Contractscan

Als u twijfelt of uw huidige huurovereenkomst nog marktconform is of nog steeds aansluit bij de behoeften van uw onderneming, kunnen wij snel duidelijkheid verschaffen met onze contractscan. In deze scan kijken we naar verschillende aspecten, waaronder:


 • Voorwaarden: We controleren of de voorwaarden in de huidige huurovereenkomst nog steeds actueel en passend zijn bij uw onderneming.

 • Restende looptijd: We beoordelen of de resterende looptijd van de overeenkomst al verstreken is of dat er nog een aantal jaren te gaan zijn.

 • Huurprijs: We onderzoeken of de huidige huurprijs nog marktconform is in vergelijking met vergelijkbare panden in de omgeving.

 • Vergunningseisen: We kijken naar eventuele veranderingen in vergunningseisen die van toepassing zijn op het pand.


Na de contractscan sluiten we af met een kort advies, gebaseerd op onze jarenlange ervaring. Zo kunt u snel inzicht krijgen in de status van uw huurovereenkomst en of het nog steeds optimaal aansluit bij uw bedrijf. Wij helpen graag om uw zorgen weg te nemen en u de nodige helderheid te bieden.

Huurscan

Met onze huurscan kunnen we snel antwoord geven op de vraag of de huurprijs van uw pand klopt. De huurscan omvat een snelle analyse van de huidige huurprijs van uw pand en biedt u een kort verslag met de volgende informatie:


 • Een analyse van de huidige huurprijs van het pand: We beoordelen de huidige huurprijs en evalueren of deze in lijn is met de kenmerken en waarde van het pand.

 • Een vergelijking met de actuele marktprijzen: We vergelijken de huidige huurprijs met de gangbare marktprijzen voor vergelijkbare panden in de omgeving.

 • Een kort advies vanuit onze jarenlange ervaring: Gebaseerd op onze expertise en ervaring, geven we een beknopt advies over de redelijkheid van de huurprijs en eventuele aanpassingen die kunnen worden overwogen.


Met deze huurscan kunt u snel en gemakkelijk inzicht krijgen in de concurrentiepositie van de huidige huurprijs en eventuele aanpassingen overwegen om uw huurovereenkomst beter te laten aansluiten bij de markt. Wij helpen u graag om een weloverwogen beslissing te nemen voor uw bedrijfspand.